Abdülhak Hamit Anaokulu
SÜMER MAH. 65/3. SK. ABDÜLHAK HAMİT ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

VİZYON

Çocukların gelişim özelliklerine göre okul öncesi eğitimde uluslararası standartlar çerçevesinde her yıl yenilenerek ve gelişerek okulumuzu en üst seviyelerde geleceğe taşımak.

MİSYON

Geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürk ilkelerine bağlı, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek....

Öğretim Şekli :ikili

ikili