KADROMUZ

Kadir DALOĞLU - Okul Müdürü

20.12.1968  tarihinde İstanbul´da doğdu. ODTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu´nda okuduktan sonra, Lisans Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı. İlk Görev Yeri Adana´nın Yüreğir ilçesine bağlı  Şeyhmurat Köyü İlkokulu´dur´. 1996 yılında okulumuda görev almış ve bu görev aldığı süre içerisinde öğretmenlik ve yöneticilik kadrolarında çalışmıştır. 2005 yılında Fatih Ulubatlıhasan İlköğretim Okulu´nda 3 yıl, Beyazıt Ford Otosan İlköğretim Okulun´nda 3 yıl, 2010 yılında yine Fatih ilçesinde Hattat Rakım İlköğretim Okulu´nda 4 yıl, 2014 yılında ise Bakırköy Emlak Kredi Bankası Ortaokulu´nda 5 yıl okul müdürlüğü olarak görev yaptıktan sonra 2019 yılında okulumuza okul müdürü olarak atanmıştır.